Safesight is beschikbaar via de browser en een app en bestaat (oa.) uit een cloudbased logboek, een briefingstool en een taken-management-systeem.

Geautoriseerde betrokkenen beschikken via browser en/of telefoon continu over het logboek. Opdrachtgevers ontvangen op afgesproken momenten een rapportage met alle meldingen (in Excel).

Via de app beschikken gebruikers continu over de meest actuele informatie: startwerkinstructies, toolboxen, plattegronden, logboek en meer.

Verzamel waardevolle managementinformatie door meldingen en taken te voorzien van een incidentcode en locatie.

MOS-, schade-, werkinspectie-formulieren (en andere) worden via de app ingevuld, digitaal verwerkt en vervolgens naar een mailadres naar keuze gestuurd.

Verstuur instructies/informatie naar gebruikers van de app – evt. direct vanuit het logboek. Iedereen met één klik bereikbaar!

Gebruik de takendatabase om alle taken en checks die nodig zijn om een veilige bouwplaats te waarborgen, op gezette tijden – automatisch – naar de juiste personen te sturen.

Middels diverse dashboards hebben gebruikers zicht op wat er op en om de organisatie (of project) gebeurt. Denk aan de status van de uitgezette taken, meldingen verdeeld naar risico, aantal mensen op de bouwplaats, etc.

Alle (of specifieke) personen aanwezig op de bouwplaats zichtbaar op een dashboard (optioneel o.b.v. geofencing).

Personen die de bouwplaats betreden, loggen via een QR-code eenvoudig zelf in bij het bouwproject (verwacht Q1 ’21).

Via een check-in-functionaliteit checkt personeel zichzelf aan de hand van een code in. Via een dashboard biedt Safesight een real time overzicht van wie er zich allemaal op de bouwplaats begeeft (of heeft begeven).

In één klik de gehele (BHV-)organisatie alarmeren? Hiervoor biedt Safesight een alarmeringfunctie gebaseerd op GPS en geofencing. Alarmering bestaat uit een app-notificatie, een SMS-bericht en een geautomatiseerde telefonische oproep.

Welke acties moeten er bij welk scenario door de uitvoerder worden uitgevoerd – bijvoorbeeld tijdens een ontruiming van de bouwplaats? Via het logboek zijn de scenario’s direct beschikbaar en is de organisatie in staat om de uitgevoerde acties direct te loggen (verwacht Q2 ’21).

Via de camera van de telefoon kunnen gegevens die in een QR-code zijn verwerkt, direct in het logboek van Safesight worden geregistreerd (incl. GPS-positie).

Werk binnen één projectomgeving aan meerdere projecten tegelijkertijd – bijvoorbeeld aparte deel-omgevingen voor de bouwplaats, de KAM-coördinatoren en voor de opname van restpunten.

Via ons CMS-systeem beheren opdrachtgevers zelf de gebruikers en content.

Meer informatie?

Zelf ervaren wat Safesight voor jouw organisatie kan betekenen? Reserveer hier een demo wanneer het jou uitkomt!