Safesight is beschikbaar via de browser en een app en bestaat (oa.) uit een cloudbased logboek, een briefingstool en een taken-management-systeem.

Geautoriseerde betrokkenen beschikken via browser en/of telefoon continu over het logboek. Opdrachtgevers ontvangen op afgesproken momenten een rapportage met alle meldingen (in Excel).

Via de app beschikken gebruikers continu over de meest actuele informatie: aandachtspunten, handboeken, protocollen, plattegronden, scenario’s, persoonlijke takenlijsten, etc.

Verstuur instructies/informatie naar gebruikers van de app – evt. direct vanuit het logboek. Iedereen met één klik bereikbaar!

Gebruik de takendatabase om alle taken die betrokkenen in aanloop naar en tijdens hun dienst moeten uitvoeren, op gezette tijden – automatisch – te versturen.

Verzamel waardevolle managementinformatie door meldingen en taken te voorzien van een incidentcode en locatie.

Middels diverse dashboards hebben gebruikers zicht op wat er op en om de organisatie (of project) gebeurt. Denk aan de meldingen in het logboek verdeeld naar incident code, de status van de uitgezette taken, monitoren van risico’s, etc.

Welke rollen zijn betrokken en hoe worden zij gebriefd? Wat moeten zij bij welk scenario doen? Deze informatie werken wij samen met de opdrachtgever (en partners) uit en bieden wij via de app rolspecifiek aan: gebruikers zien alleen de informatie die specifiek voor hun rol van belang is.

Alle (of specifieke) gebruikers van de app zichtbaar op een dashboard (optioneel o.b.v. geofencing).

In één klik de gehele (BHV-)organisatie alarmeren? Hiervoor biedt Safesight een alarmeringfunctie gebaseerd op GPS en geofencing. Alarmering bestaat uit een app-notificatie, een SMS-bericht en een geautomatiseerde telefonische oproep.

Welke acties moeten er bij welk scenario door een meldkamer worden uitgevoerd – bijvoorbeeld tijdens een opschaling? Via het logboek zijn de scenario’s direct beschikbaar en is de organisatie in staat om de uitgevoerde acties direct te loggen (verwacht Q2 ’21).

Schade-, evaluatie-, incident-formulieren (en andere) worden via de app ingevuld, digitaal verwerkt en vervolgens naar een mailadres naar keuze gestuurd.

Werk binnen 1 omgeving – tegelijkertijd – aan alle lopende projecten: evenementen, handhaving, piketdienst, crisisteam, etc.

Via ons CMS-systeem beheren opdrachtgevers zelf de gebruikers en content.

Meer informatie?

Zelf ervaren wat Safesight voor jouw organisatie kan betekenen? Reserveer hier een demo wanneer het jou uitkomt!