A simple mission, an important job

Screenshot

Onze missie: door het meest praktische en gebruiksvriendelijke platform te creëren dat er is, stellen we organisaties in staat om veiliger, efficiënter en beter samen te werken.

Zo zorgt ons platform er voor dat alle medewerkers, leveranciers, partners en andere stakeholders de (veiligheids)plannen en -afspraken kennen én kunnen uitvoeren. Aantoonbaar! En als er een incident of calamiteit plaatsvindt? Dan stelt Safesight organisaties in staat om daadkrachtig, efficiënt en veilig te handelen.

Werken met Safesight beperkt niet alleen de kans op en impact van incidenten, ons platform stelt organisaties in staat om optimaal samen te werken aan alle projecten!

Ontstaan vanuit de wereld van festivals

Safesight is ontstaan vanuit onze achtergrond als veiligheidscoördinator bij muziekfestivals. Inmiddels is Safesight doorontwikkeld van een ‘festival-app’, naar een compleet cloudbased platform dat alle veiligheidsprocessen binnen organisaties op een eenvoudige en toegankelijke manier borgt.

En onze ervaringen vanuit de wereld van festivals brengen we nu dagelijks in de praktijk bij congrescentra, stadions, beveiligingsorganisaties, overheden, bouwbedrijven en meer.

Meer informatie?

Zelf ervaren wat Safesight voor jouw organisatie kan betekenen? Reserveer hier een demo wanneer het jou uitkomt!