Vacature Marketing & Communicatie (3e jaars HBO-stageplek)

De Dutch Grand Prix in Zandvoort, de Johan Cruijff ArenA en Valencia CF. Dekmantel Festival en Pukkelpop. Maar ook de BAM en de gemeenten Utrecht en Amsterdam. Stuk-voor-stuk opdrachtgevers die Safesight inzetten om beter, efficiënter en veiliger samen te werken. 

 

Wij groeien – nationaal en internationaal! Én daarom zoeken wij een gedreven Marketing & Communicatie stagiair(e) die – samen met ons – Safesight verder uitbouwt.

 

Tijdens jouw stage is het je eerste prioriteit om Safesight op de juiste momenten in de juiste etalages te zetten. Dit doe je samen met het team en jouw stagebegeleider. Daarnaast ondersteun je het projectteam bij hun projecten. Met die ervaring op zak kun je optimaal ons verhaal vertellen.

 

Je bent ambitieus, creatief en weet met jouw enthousiasme opdrachtgevers (en hun medewerkers) te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze oplossingen. Daarnaast ben je representatief, sociaal vaardig en heb je oog voor detail als het gaat om teksten en design.

 

Werkzaamheden

  • Ontwikkelen van een concreet (on- en offline) communicatieplan incl. communicatiekalender.
  • Schrijven en samenstellen van online nieuwsbrieven.
  • Uitvoeren, bewaken en tijdig bijsturen communicatieplan.
  • Beheer website en sociale mediakanalen.
  • Beheer SEO en SEA.

 

Wij bieden

Vanzelfsprekend bieden wij een stagevergoeding. Safesight biedt je de ruimte om een opdracht vanuit school te implementeren en uit te voeren.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatie naar eva@safesightsafety.com en wij nemen contact met je op. Wij zijn erg benieuwd naar jouw ideeën, ervaringen en plannen!