Vacature Projectondersteuning (3e jaars hbo-stageplek)

De Dutch Grand Prix in Zandvoort, de Johan Cruijff ArenA en Valencia CF. Dekmantel Festival en Pukkelpop. Maar ook de BAM en de gemeenten Utrecht en Amsterdam. Stuk-voor-stuk opdrachtgevers die Safesight inzetten om beter, efficiënter en veiliger samen te werken. 

 

Wij groeien – nationaal en internationaal! Én daarom zoeken wij een gedreven Projectmanagement stagiair(e) die – samen met ons – Safesight verder uitbouwt.

 

Tijdens jouw stage ben je betrokken bij elk onderdeel van projectmanagement: van een nieuwe klant die binnenkomt, tot een contractverlenging en alle facetten daartussen. Daarbij ben je het aanspreekpunt van en het gezicht naar onze huidige opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met je projectmanagementcollega’s en die van communicatie, sales en financiën.

 

Je bent leergierig, zelfstandig en kunt op verschillende niveaus gemakkelijk je verhaal doen (verschillende branches en functies). Daarnaast ben je representatief, heb je je to-do lijst altijd op orde, ben je niet bang om te bellen en kun je goed omgaan met veranderlijke situaties – zaken kunnen last minute wijzigen.

 

Werkzaamheden

  • Ondersteunen bij het opzetten, implementeren en realiseren van projecten bij opdrachtgevers.
  • Klantwensen en -eisen signaleren, vertalen en uitleggen aan zowel de IT als de business.
  • Voorbereiden van kick-off en andere presentaties.
  • Support vragen beantwoorden van opdrachtgevers (via mail en telefonisch).
  • Bewaking van de projectplanningen.
  • Verwerken en analyseren tickets in ons CRM-systeem.
  • Meedenken in het verbeteren van onze huidige projectprocessen.

 

Tijdens jouw stage zal het Projectmanagementteam jouw vaste aanspreekpunt zijn. Afhankelijk van jouw interesse kun je op alle facetten van de verschillende projecten meekijken en -werken.

 

Wij bieden

In eerste instantie vervul je een ondersteunende rol in het team en maken wij je wegwijs in onze wereld. Gaandeweg voer je jouw werkzaamheden zelfstandig uit en beheer je zelf een aantal klanten – onder begeleiding van een Projectmanager. Vanzelfsprekend bieden wij een stagevergoeding. Safesight biedt je de ruimte om een opdracht vanuit school te implementeren en uit te voeren.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatie naar eva@safesightsafety.com en wij nemen contact met je op. Wij zijn erg benieuwd naar jouw ideeën, ervaringen en plannen!