Vacature Sales & Business Development (3e jaars hbo-stageplek)

De Dutch Grand Prix in Zandvoort, de Johan Cruijff ArenA en Valencia CF. Dekmantel Festival en Pukkelpop. Maar ook de BAM en de gemeenten Utrecht en Amsterdam. Stuk-voor-stuk opdrachtgevers die Safesight inzetten om beter, efficiënter en veiliger samen te werken. 

 

Wij groeien – nationaal en internationaal! Én daarom zoeken wij een gedreven Commerciële stagiair(e) die – samen met ons – Safesight verder uitbouwt.

 

Tijdens jouw stage ben je veel bezig met het benaderen van new business. Samen met het huidige team focus jij je op het aangaan van nieuwe contacten, opvolgen van leads, voorbereiden van salesgesprekken, uitwerken van presentaties, bijwonen van afspraken op locatie en het sluiten van contracten. Daarnaast houd jij je bezig met nieuwe salesactiviteiten (beurzen, online presentaties, etc.) en denk je mee aan onze ultieme sales strategie.

 

Je bent enthousiast, leergierig, niet bang om op mensen af te stappen en ken je geen belangst. Daarnaast ben je representatief, heb je goede sociale- en communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse, Engelse (en het liefst nog 1 andere) taal.

 

Werkzaamheden

  • Voorbereiden van commerciële belrondes.
  • Deelnemen aan salesacties (opvolging nieuwsbrieven, belacties, beurzen, presentaties).
  • Assisteren in acquisitie.
  • Voorbereiden van meetings.
  • Het nemen van commerciële initiatieven om nieuwe opdrachtgevers binnen te halen.
  • Meedenken en uitwerken van nieuwe salesactiviteiten en processen.
  • Update van activiteiten in ons CRM-systeem.
  • Analyse van lange termijn (sales)kansen omzetten in acties.

 

Tijdens jouw stage is onze Salesmanager jouw vaste aanspreekpunt. Afhankelijk van jouw interesse kun je op alle facetten van het salesproces meekijken en -helpen.

 

Wij bieden

Vanzelfsprekend bieden wij een stagevergoeding. Safesight biedt je de ruimte om een opdracht vanuit school te implementeren en uit te voeren.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatie naar eva@safesightsafety.com en wij nemen contact met je op. Wij zijn erg benieuwd naar jouw ideeën, ervaringen en plannen!