Partnerprogramma Safesight

Wij geloven dat organisaties direct kunnen beginnen aan de verbetering van veiligheid. Dat zij meteen een verschil kunnen maken. Iedere stap 
– hoe klein ook – draagt direct bij aan meer veiligheid. Ons platform helpt daarbij.

Dit doen we niet alleen. Wij doen dit samen met onze leveranciers, opdrachtgevers en natuurlijk met onze partners. Om onze partnerships concreet te maken, hebben wij een partnerprogramma ontwikkeld waarvan de uitgangspunten deze site staan.

Vier uitgangspunten

   1. Voor het partnership stellen de partner en Safesight gezamenlijke doelstellingen op – passend bij de organisatiedoelstellingen van beide organisaties.
   2. Partner en Safesight werken nauw samen via een gestructureerde 2-maanden-planning, voeren gezamenlijke marketing en hebben vaste contactmomenten.
   3. Wederzijds vertrouwen is de basis voor een optimale samenwerking. Partner en Safesight zijn dan ook te allen tijden transparant naar elkaar.
   4. Partner ontvangt op verschillende manieren een kickback fee.

Kickback fees

Een rekenvoorbeeld

In onderstaand rekenvoorbeeld bedraagt de kickback fee in drie jaar 128.950 euro (excl. eventuele implementatiefees). Hierbij gaan wij uit van een situatie waarbij de partner:

   1. Binnen optie 1: jaarlijks 15 leads aanlevert, waarvan er 10 een opdrachtgever worden.
   2. Binnen optie 2: jaarlijks met 5 van haar eigen opdrachtgevers zelf een overeenkomst sluit.
   3. Binnen optie 3: jaarlijks bij 2 van haar eigen opdrachtgevers het gehele sales- en implementatieproces doorloopt en het accountmanagement voert.

Partner worden of wil je meer informatie?

Kom langs voor een kop koffie, een demo en een kennismaking. Neem vandaag nog contact op met Edo Haan via edo@safesightsafety.com of via 06 14 83 3536.