Safesight

BHV

Nieuwe functionaliteit: BHV & Alarmering

Met enkele klikken de gehele (BHV-)organisatie alarmeren? Hiervoor hebben wij een alarmeringsfunctie ontwikkeld, eventueel gebaseerd op GPS en geofencing. Alarmering kan worden gedaan via app of browser en bestaat uit een app-notificatie, een SMS-bericht en een geautomatiseerde telefonische oproep. Via het logboek is vervolgens precies te monitoren wie een alarmmelding accepteert of afwijst.

Safesight beschikte al over een GPS-tracking module dat de positie van app-gebruikers zichtbaar maakt op een plattegrond. Met deze release wordt ook zichtbaar gemaakt of een app-gebruiker een BHV-rol binnen de organisatie vervult en of deze persoon zich binnen een ingestelde geofence begeeft. Ook het totaal aantal gebruikers met een BHV-rol dat zich binnen een geofence begeeft, wordt realtime zichtbaar gemaakt.

Op deze manier ondersteunt Safesight haar opdrachtgevers om ook tijdens een incident of calamiteit daadkrachtig, efficiënt en veilig te handelen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het werken met Safesight? Neem contact met ons op via 020 2615 081 of reserveer een demo wanneer het jou uitkomt.