Safesight

Ons verhaal

A simple mission, an important job

Wij geloven dat organisaties direct kunnen beginnen aan de verbetering van hun veiligheid. Iedere stap – hoe klein ook – draagt direct bij aan meer veiligheid.

Safesight helpt daarbij.

Hoe? Lees verder.

Door het meest praktische en gebruiksvriendelijke platform te creëren dat er is, stellen wij organisaties in staat om aantoonbaar veiliger, efficiënter en beter samen te werken. En dat doen we al binnen 30 minuten, als het logboek klaar is voor gebruik en de eerste logs worden gemaakt.

Werken met Safesight zorgt er voor dat medewerkers, onderaannemers, leveranciers, partners en andere stakeholders de (veiligheids)plannen en -afspraken kennen én kunnen uitvoeren. Aantoonbaar. En als er toch een incident of calamiteit plaatsvindt? Dan stelt Safesight organisaties in staat om daadkrachtig, efficiënt en veilig te handelen.

Safesight helpt veiligheid concreet en direct inzichtelijk te maken. Zo helpen wij organisaties om continu te leren, kennis te delen en de veiligheid te verbeteren.

Ontstaan vanuit de wereld van festivals

Safesight is ontstaan vanuit onze achtergrond als veiligheidscoördinator bij muziekfestivals. Inmiddels is Safesight doorontwikkeld van een ‘festival-app’, naar een compleet cloudbased platform dat alle veiligheidsprocessen binnen organisaties op een eenvoudige en toegankelijke manier borgt.

En onze ervaringen vanuit de wereld van festivals brengen we nu dagelijks in de praktijk bij congrescentra, stadions, beveiligingsorganisaties, overheden, bouwbedrijven en meer.

Wij geloven dat organisaties direct kunnen beginnen aan de verbetering van hun veiligheid. Iedere stap – hoe klein ook – draagt direct bij aan meer veiligheid. Safesight helpt daarbij.