Safesight

FLASH & Safesight: veiligheid geborgd

Alleen met gegarandeerde toegang tot de juiste gegevens kan je instaan voor veiligheid. Om deze reden slaan Safesight en Flash Private Mobile Networks de handen ineen om de ideale oplossing te bieden voor het beperken van veiligheidsrisico’s tijdens grote evenementen of in gebouwcomplexen. Of het nu gaat om data of spraak; belangrijke informatie is altijd direct beschikbaar met de Push-to-Talk oplossing van Flash Private Mobile Networks in combinatie met de software van Safesight. Met deze twee producten is het mogelijk om alle betrokkenen 24/7 van accurate informatie te voorzien en zo de kans op en de impact van incidenten te verkleinen.

Safesight + Flash Smart Com = 24/7 gegarandeerde beschikbaarheid over accurate informatie.

Safesight Software

Safesight is de oplossing om alle medewerkers, partners en andere betrokkenen te voorzien van eenduidige informatie zoals veiligheidsplannen, protocollen en afspraken. Op basis van de geïntegreerde logboekfunctie wordt daarbij aangetoond of alle werkzaamheden op de juiste wijze zijn uitgevoerd.

Het platform bestaat (o.a.) uit een logboek, een briefingstool en een taken-management-systeem. In het logboek worden alle meldingen, acties en issues met betrekking tot de veiligheid en continuïteit van de organisatie geregistreerd. Dit gebeurt via telefoon, tablet of laptop in de cloud. Zo weet de betrokken veiligheidsorganisatie, zoals het management van een evenement of het hoofd BHV van een organisatie altijd, overal en real time wat de status is van het evenement of de betrokken veiligheidsorganisatie.

Door het verzamelen en opslaan van alle meldingen bouwt de organisatie daarnaast ook aan een database op met waardevolle informatie. Zo helpt de applicatie organisaties continu kennis te delen en hun prestatie verder te verbeteren op basis van de “lessons learned”.

Flash Smart Com Push-to-Talk

Flash Smart Com is een groepscommunicatie oplossing op basis van Push-to-Talk. Smart Com biedt gegarandeerde beschikbaarheid mét prioriteit op het netwerk van T-Mobile. Zo ben je altijd en overal direct met elkaar in contact. Elk toestel is voorzien van GPS voor locatiebepaling. Flash Smart Com is uit te breiden met bijvoorbeeld een noodknop en een zogenaamde lone-worker applicatie om de gebruiker nog meer tools in handen te geven om zijn eigen veiligheid en die van anderen te waarborgen.

Met de Safesight-app op het Flash Smart Com toestel met prioriteit SIM-kaart beschikt de gebruiker over de meest actuele informatie over de organisatie. Denk aan: de aandachtspunten, briefings, plattegronden, (ontruimings)kaarten, persoonlijke takenlijsten, etc. Voordat een gebruiker van start gaat, accepteert hij zijn taken zodat alle gebruikers vooraf weten wat hun verantwoordelijkheden zijn en wat er van hen wordt verwacht – ook in het geval van een calamiteit.

Interesse hoe je de veiligheid van jouw organisatie kunt waarborgen met de oplossing van Flash en Safesight? Neem dan contact met op met Sander Berkhout (06-15526712, Flash PMN) of Edo Haan (06-14833536, Safesight).