Safesight

Nieuwe functionaliteiten mei

Met de nieuwe release stellen we een aantal nieuwe functionaliteiten beschikbaar waarmee opdrachtgevers nog beter in staat zijn te borgen dat alle betrokkenen de protocollen, plannen en afspraken kennen én kunnen uitvoeren. 

1. Check-in: wie is op welke locatie aan het werk?

Check-in

Via de Safesight-app kunnen medewerkers – nadat zij alle informatie, protocollen en maatregelen in de app hebben geaccepteerd – zichzelf inchecken bij één van de vooraf ingestelde locaties.

Denk aan een gebouw, bouwplaats of een bepaalde attractie. Voor organisaties die medewerkers liever zelf willen inchecken – bijvoorbeeld via een inschrijfbalie – is een inschrijf-dashboard ontwikkeld.

Een dashboard toont vervolgens welke medewerker op welke locatie aanwezig is. Is er sprake van een verplicht aantal medewerkers dat op een locatie aanwezig moet zijn? Via het dashboard hebben gebruikers een precies overzicht of de organisatie hieraan voldoet.

GPS & BHV2. GPS-tracking (met BHV optie)

Wanneer de GPS-module is ingeschakeld, worden de gebruikers van de app overzichtelijk weergegeven op een plattegrond. Deze functie werkt op basis van Geofencing: gebruikers worden alleen getoond wanneer zij zich binnen een bepaald gebied begeven.

Heeft een gebruiker een rol in de BHV-organisatie? Dit is zichtbaar via het dashboard. Net als het aantal BHV’ers dat aanwezig is. Ook in het geval van een incident of calamiteit, zijn opdrachtgevers met Safesight optimaal in staat om hun calamiteitenorganisatie aan te sturen.

 

Formulieren

3. QR-code ondersteuning

Via de camera van Safesight kunnen gegevens die in een QR-code zijn verwerkt, direct in het logboek worden geregistreerd. Zo zijn bij de RAI Amsterdam verschillende locaties met een QR-code gemarkeerd. En hebben zij op de leveranciersbadges een QR-code toegevoegd waarin de gegevens van de leverancier zijn verwerkt.

4. Formulieren

Wanneer er binnen een organisatie regelmatig formulieren worden gebruikt – bijvoorbeeld voor evaluaties, schades, BHV-registraties – is onze formulierfunctionaliteit een oplossing. Formulieren kunnen met behulp van deze functie via de Safesight-app ingevuld waarna de resultaten direct naar een mailadres naar keuze worden gestuurd.

Gratis proberen?

Zelf ervaren hoe de safety management software van Safesight voor jouw organisatie werkt? Laat je hier gegevens achter en ontvang de inloggegevens van onze gratis demo-omgeving.