Safesight

Nieuwe opdrachtgever: PROFI-SEC Security Group!

PROFI-SEC Security Events maakt al jaren gebruik van Safesight. Onlangs is de samenwerking uitgebreid middels het ondersteunen van de gehele PROFI-SEC Security Group met ons platform. Onder anderen binnen twee grote onderwijsinstellingen, een aantal grote retailers en binnen hun dochteronderneming SureCare wordt momenteel succesvol met het platform gewerkt.

Directeur Melvin Reingoud: “Het borgen van veiligheid is onze core activiteit en het platform van Safesight helpt ons om dit concreet en meetbaar te maken. Bijvoorbeeld met de app waarmee wij onze mensen continu kunnen voorzien van de meest actuele objectinformatie, instructies en afspraken, of het logboek waarin alle incidenten, gesignaleerde feiten,  de wijze van afhandeling en overige bijzonderheden vast te leggen. Middels het taken-management-systeem kunnen taken (to do & to know) verstuurd en gemonitord worden. Met Safesight zijn wij dus nog beter in staat om onze dienstverlening efficiënt, meetbaar en transparant uit te voeren.”

Meer informatie?

Zelf ervaren wat het safety management platform van Safesight voor jouw organisatie kan betekenen? Reserveer hier een demo!