Safesight

Samen innoveren: Johan Cruijff ArenA & Safesight

Johan Cruijff ArenAInnovatie is de drijvende kracht achter de services, publieksbeleving en het duurzaamheidsprogramma van de Johan Cruijff ArenA. Innoveren doet de Johan Cruijff ArenA niet alleen, maar samen met publieke en private partijen. Ondersteund door het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie (EFRO), hebben de Johan Cruijff ArenA en Safesight een functionaliteit ontwikkeld waarmee de veiligheidsorganisatie van de Johan Cruijff ArenA via het Safesight-platform ‘voorgeprogrammeerde’ scenario’s kan activeren. Denk aan de stappen/acties die ondernomen moeten worden na een ongeval of tijdens een ontruiming van het stadion.

Scenario-functionaliteit

Bij het activeren van een scenario – door een geautoriseerde gebruiker – verschijnen de acties die in dat specifieke scenario doorlopen moeten worden in het logboek van het Safesight-platform. Denk bij een ongeval aan het verzamelen van alle informatie – inclusief foto’s – voordat alles wordt hersteld. Of een check op de nazorg aan betrokken omstanders direct na een reanimatie. Wanneer een actie is gedaan, kan die worden afgevinkt en wordt de actie – inclusief tijd – automatisch gelogd. Ook kan de actie direct als taak naar specifieke groepen of personen worden gestuurd.

Niet alleen voor stadions

De investeringen van het EFRO zijn gericht op enkele belangrijke prioriteitsgebieden, zoals innovatie & onderzoek, de digitale agenda en de ondersteuning voor kleine en middelgrote ondernemingen zoals Safesight. Het Safesight helpt diverse organisaties met haar softwareplatform om op de meest eenvoudige en praktische manier veiliger, efficiĆ«nter en beter samen te werken. Het platform ondersteunt niet alleen stadions, maar is actief in tal van sectoren. Dus niet alleen stadions zoals de Johan Cruijff ArenA profiteren van deze innovatie – ook muziekfestivals, congres centra en bijvoorbeeld bouwbedrijven zijn met behulp van deze innovatie nog beter in staat om een veilige omgeving voor hun betrokkenen te waarborgen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het werken met Safesight? Neem contact met ons op via 020 2615 081 of reserveer een demo wanneer het jou uitkomt.