Safesight

Toolbox

Digitale Toolboxregistratie

Maak via de app of browserversie van Safesight zelf een QR-code voor een toolbox aan. Deelnemers aan de toolbox scannen vervolgens de QR-code en registreren zelf dat zij hebben deelgenomen en de inhoud ervan hebben begrepen.

We onderscheiden twee groepen gebruikers: personen die de toolboxen geven en de personen die de toolboxen volgen. Gebruikers die toolboxen geven, kunnen logischerwijs zelf ook toolboxen volgen. Ook de mensen op de bouwplaats die eventueel geen Safesight-account hebben, kunnen door de instructeur handmatig worden toegevoegd.

Een toolbox geven?Toolbox geven

 1. Kies het onderwerp van de toolbox.
 2. Bepaal hoe lang de QR-code van de toolbox geldig is.
 3. Deel de QR-code met de deelnemers zodat zij zich kunnen registreren (bijvoorbeeld op de presentatie of een handout).
 4. Hebben deelnemers geen telefoon? Dan kan de instructeur personen handmatig toevoegen.

 

Een toolbox volgen?

 1. Iedere app-gebruiker heeft een eigen pagina: Mijn toolboxen.
 2. Selecteer de button: ‘Scan QR-code toolbox’.
 3. Scan de QR-code en bevestig de deelname.
 4. Geef aan dat je de inhoud van de toolbox hebt begrepen en zet tenslotte je handtekening (de evt. gevraagde handtekeningfunctie is optioneel in te stellen).

Exports met één druk op de knop

Wie heeft hoeveel – en welke – toolboxen gevolgd? Hoeveel toolboxen zijn er überhaupt gegeven? Op welke projecten? Als je niet met software werkt – of niet met de juiste software – kan veilig samenwerken voor een grote administratieve last zorgen. En dus besteden wij veel aandacht aan het gemakkelijk kunnen exporteren van de hierboven genoemde gegevens. Bijvoorbeeld:

   1. Data van alle toolboxen: alle gegevens van alle toolboxen (in een periode).
   2. Data van een toolbox: hoe vaak en wanneer is deze toolbox gegeven op welke projecten met welke deelnemers (in een periode)?
   3. Data van de gebruikers: wie participeerde wanneer in welke toolboxen (in een periode)?

Zo beschikken organisaties met één druk op de knop over alle waardevolle managementinformatie die nodig is om de organisatie aan te sturen. Hetgeen overigens ook belangrijk is voor de certificering van de organisatie. Gebruik tenslotte ons Power BI-dashboard om alle informatie (overall & per project) weer te geven in één overzicht. Stel je eigen KPI’s in en gebruik zo de data om je organisatie concreet continu te verbeteren.

 

Meer weten?

Meer weten over hoe software jouw organisatie kan ondersteunen? Misschien wil je een demo? Neem dan contact op met Edo via edo@safesightsafety.com of via 06 14 83 35 36.