Safesight

Exports: overzicht met één druk op de knop

Welke werkplekinspecties zijn – op welk project – door wie ingevuld? Hoeveel observaties zijn waar uitgevoerd? Wat is er met welke melding gedaan? Wat staat er nog open? Wie heeft hoeveel – en welke – toolboxen gevolgd? Hoeveel toolboxen zijn er überhaupt gegeven? Op welke projecten?

Als je niet met software werkt – of niet met de juiste software – kan veilig samenwerken voor een grote administratieve last zorgen. Dus besteden wij veel aandacht aan het gemakkelijk kunnen exporteren van de hierboven genoemde gegevens. Hetgeen overigens ook belangrijk is voor de certificering van de organisatie. Bijvoorbeeld:

Exports Formulieren:

   1. Alle beschikbare data: alle gegevens van alle formulieren (denk aan werkplekinspecties, observaties, etc.) op alle projecten (in een periode).
   2. Data van een specifiek formulier: de resultaten op de afzonderlijke vragen (in een periode).
   3. Data van de gebruikers: wie heeft hoeveel formulieren ingediend, wanneer en welke (in een periode)?

 

Exports Toolboxen:

   1. Data van alle toolboxen: alle gegevens van alle toolboxen (in een periode).
   2. Data van een specifieke toolbox: hoe vaak en wanneer is deze toolbox gegeven op welke projecten met welke deelnemers (in een periode)?
   3. Data van de gebruikers: wie participeerde wanneer in welke toolboxen (in een periode)?

 

Power BI-dashboard

Met Safesight beschikken organisaties met één druk op de knop over alle waardevolle managementinformatie die nodig is om de organisatie aan te sturen. Gebruik tenslotte ons Power BI-dashboard om alle informatie (overall & per project) weer te geven in één overzicht. Stel je eigen KPI’s in en gebruik zo de data om je organisatie concreet continu te verbeteren.

 

Meer weten?

Meer weten over hoe software jouw organisatie kan ondersteunen? Misschien wil je een demo? Neem dan contact op met Edo via edo@safesightsafety.com of via 06 14 83 35 36.