Safesight

Nieuwe functionaliteiten augustus

De stabiliteit en de prestaties van Safesight zijn met de release van augustus verbeterd. Daarnaast is er een nieuwe functionaliteit opgeleverd en is aantal bugs opgelost.

1. Geef logboekitems weer op een plattegrond

Via dit dashboard worden de logboekmeldingen waarvan de GPS-locatie is opgeslagen, weergegeven op een plattegrond. De meldingen worden verdeeld naar incident code weergegeven.

Via filters is het vervolgens mogelijk om een dag, een periode, verschillende dagen of alle meldingen weer te geven. Ook is er een ‘Status-‘ en ‘Prioriteit-filter’ beschikbaar.
Zo is gedurende een periode precies zichtbaar te maken welk soort meldingen in een gebied zijn gedaan (en wat de status van die meldingen is). Denk aan klachten uit de omgeving, gevaarlijke situaties, het rapporteren van drukte, meldingen van rommel, etc.

Met de nieuwe release is het ook mogelijk om via de Safesight-app naar de locatie van een logboekmelding – waarvan de GPS-coördinaten zijn opgeslagen – te navigeren.

2. Bewaren filterinstellingen

De filterinstellingen van de de logboekpagina (van de browserversie) worden bewaard. Dus wanneer een gebruiker vanuit het logboek navigeert naar een andere pagina binnen Safesight, en daarna weer terugkomt op de logboekpagina, zijn de ingestelde filters nog steeds actief.

3. Verbeteringen Risicodashboard

In het risicodashboard staan de onderwerpen waarop de organisatie een verhoogd risico loopt nu standaard bovenaan.

4. Extra filterinstelling logboek: Prioriteit

Logboek meldingen kunnen nu ook gefilterd worden op basis van hun prioriteit.

Zelf ervaren hoe de safety management software van Safesight voor jouw organisatie werkt? Laat je hier gegevens achter voor een demo.