Safesight

Start today for a safe tomorrow

Bij het organiseren van veiligheid binnen organisaties, bepalen andere prioriteiten echter vaak de agenda. Veiligheid wordt snel heel groot gemaakt. Zo groot, dat organisaties verlamd raken en er niet concreet mee aan de slag gaan: er moet beleid worden ontwikkeld, externe expertise worden ingeschakeld, meetings worden georganiseerd, plannen worden gemaakt en besproken. Terwijl de dagelijkse operatie – inclusief  alle uitdagingen – gewoon doorgaat, vliegt een jaar zo voorbij. Zonder dat er een concrete stap wordt gezet.

Direct beginnen, direct een verschil

Het waarborgen van een veilige (werk)omgeving is inderdaad geen gemakkelijke opgave. Maar een incident of calamiteit wacht natuurlijk niet totdat alles goed is geregeld. Wij geloven dat je direct kunt beginnen aan de verbetering van veiligheid. Dat je meteen een verschil kunt maken. Iedere stap – hoe klein ook – draagt direct bij aan meer veiligheid en een verbeterd veiligheidsbewustzijn. Start today for a safe tomorrow.

‘Start today for a safe tomorrow’ dragen we uit. Wij streven naar een verandering in overtuiging én in gedrag: stel niet langer uit, begin direct. Veiligheid wacht niet. Er zijn namelijk altijd redenen om bepaalde zaken nog niet aan te pakken. Maar meestal zijn er zoveel meer redenen om dat juist wel te doen. Of je nu beschikt over een uitgebreid veiligheidsbeleid of een professionele veiligheidsorganisatie of niet. Ons platform helpt jou daar graag bij.

Veiligheid concreet en inzichtelijk

Onze missie: door het meest praktische en gebruiksvriendelijke platform te creëren dat er is, stellen we organisaties in staat om aantoonbaar veiliger, efficiënter en beter samen te werken. En dat doen we al binnen 30 minuten, als het logboek operationeel is en de eerste logs worden gemaakt.Overzicht safety management platform safesight

Ons platform zorgt er voor dat alle medewerkers, leveranciers, partners en andere stakeholders de veiligheidsplannen en -afspraken kennen én kunnen uitvoeren. Aantoonbaar. En als er een incident of calamiteit plaatsvindt? Dan stelt Safesight organisaties in staat om daadkrachtig, efficiënt en veilig te handelen.

Safesight helpt om veiligheid concreet en direct inzichtelijk te maken. Met de opgebouwde data bouwen opdrachtgevers aan een waardevolle database met managementinformatie – zo helpen wij organisaties om continu te leren, kennis te delen en de veiligheid te verbeteren.

Waarom kunnen we dat beloven?

Safesight is ontstaan vanuit onze achtergrond als veiligheidscoördinator bij muziekfestivals. Deze achtergrond maakt ons een beetje een vreemde eend in de wereld van veiligheid. Wij zijn de new kids – maar wel met veel ervaring.

Iedere organisatie die projectmatig werkt, profiteert van onze achtergrond. Bijvoorbeeld omdat gebruikers zich snel thuis voelen met de oplossing en dus snel aan de slag gaan met hun taken en verantwoordelijkheden. En dat ons platform in korte tijd te implementeren is – zonder grote implementatieprojecten en dure consultancy.

Inmiddels is Safesight doorontwikkeld naar een compleet cloudbased platform dat alle veiligheidsprocessen binnen organisaties op een eenvoudige en toegankelijke manier borgt. Onze ervaringen brengen we nu dagelijks in de praktijk bij congrescentra, stadions, beveiligingsorganisaties, overheden, bouwbedrijven en meer.

 

Zelf ervaren wat Safesight voor jouw organisatie kan betekenen? Reserveer hier een demo wanneer het jou uitkomt!

 

 

Foto: Tim Buiting