Safesight

Beter overzicht, beter evenement – start al met Safesight voor €49,50!

Safesight is een platform dat organisaties ondersteunt om veiliger, efficiënter en beter samen te werken. Het platform wordt gebruikt bij evenementen zoals Mysteryland, Dekmantel Festival en de Zwarte Cross. Om ook kleinere organisaties te ondersteunen bij het organiseren van veilige evenementen, bieden wij voor evenementen in 2021 een light-versie van het Safesight aan.

Safesight zorgt ervoor dat medewerkers, leveranciers, partners en alle andere betrokkenen de (veiligheids)plannen en -afspraken kennen én aantoonbaar kunnen uitvoeren. Belangrijk onderdeel van het platform is het logboek. Hierin worden alle meldingen met betrekking tot de veiligheid en continuïteit van het evenement via telefoon, tablet of laptop in de cloud geregistreerd. Zo weten alle (geautoriseerde) partijen – real time – op locatie, thuis of onderweg wat er op en om een evenement gebeurt.

Evalueer, analyseer en verbeter

Verzamel waardevolle informatie door logboekmeldingen te voorzien van een incident code en/of een locatie. Door vooraf gericht onderwerpen te selecteren waarop je informatie wilt verzamelen (denk aan de Corona-maatregelen, drukte of rijvorming), kun je de organisatie scherper aansturen: wat gaat goed en voor welke onderwerpen is extra aandacht nodig? Maak vervolgens met één druk op de knop een rapportage en analyse die je kunt gebruiken voor de evaluatie(s). Gebruik de analyses ook voor het ontwikkelen van nieuwe plannen en verbeter zo continu de organisatie.

Meer informatie?

Safesight is ontstaan vanuit onze achtergrond als veiligheidscoördinator bij muziekfestivals. In vier jaar is het platform ontwikkeld van een ‘festival-app’, naar een compleet cloudbased platform dat alle veiligheidsprocessen binnen organisaties op een eenvoudige en toegankelijke manier borgt. Al onze ervaringen uit de wereld van festivals brengen we nu dagelijkse in de praktijk bij oa. congrescentra (oa. RAI Amsterdam), stadions (oa. Borussia Mönchengladbach), gemeenten (oa. Gemeente Tilburg), veiligheidsregio’s (oa. Veiligheidsregio Zeeland) en bouwbedrijven (oa. BAM Infra Nederland).

Wil je meer informatie over het werken met Safesight? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op via eva@safesightsafety.com of 020 2615 081. Of lees de case van Dekmantel Festival of de Gemeente Valkenburg aan de Geul.